Rólunk

Foliage Zrt:

Napfürdő lakópark

Cégünk a Foliage Zrt, Budapest egyik kedvelt lakóparkjában, a 2006-ban épült, XVIII. kerületi Napfürdő lakóparkban található saját beállóit értékesíti.

A lakópark házirendje alapján mind a lakópark területét, mind a mélygarázs biztonságát biztonsági szolgálat látja el. A lakópark további üzemelési biztonságát magas szintű társasház kezelői és gondnoki tevékenység biztosítja. Cégünk elsődlegesen a lakópark tulajdonosainak kíván védett parkolási lehetőséget biztosítani bérlési lehetőséggel, illetve vételi szándék esetén a beállók eladásával.

A mélygarázs adottsága révén a további piaci elvárásoknak eleget téve cégünk reptéri transzfer szolgáltatást biztosít a partnerek egyeztetett igényeinek megfelelően. Ezen szolgáltatást azonban korlátozott beálló szám erejéig biztosítja cégünk, melyről érdeklődés esetén tájékoztatjuk partnereinket. Cégünk konkrét lakói igények alapján órára, napra is biztosít parkolási lehetőséget tulajdonos társaink számára, mely igényt a gondnok úrnál van lehetőség jelezni.

Őszintén reméljük, hogy tevékenységünkkel és támogató partnereinkkel hozzá tudunk járulni a lakópark nyugalmához és élhető környezetéhez.

Hívjon minket

+3620/5699126

Címünk​

1183 Budapest Ráday Gedeon utca 1

Email címünk

info@foliage.hu​